7 oktober 2005
10 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 2.5 kg aardappels
  • halve pot yogonaise
  • pot augurken in blokjes gesneden
  • 4 el sap van de pot augurken
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • grof gemalen peper en zeezout

Bereiding

Stap 1
Kook de aardappels in hun schilletje beetgaar in kokend water.

Stap 2
Laat een klein beetje afkoelen. Haal nu de schil van de aardappels af en snijd ze in schijfjes of blokjes.

Stap 3
Voeg de yogonaise, augurken, ui, peper, zout en augurkensap toe.

Stap 4
Goed door elkaar scheppen en even wegzetten zodat de smaken goed tot hun recht komen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Salade met druiven en geitenkaas

    4

    20 minuten

  • Turkse sla

    4

    10 minuten

  • Gekookte kipfile met aspergesalade

    2

    25 minuten

  • Rood groen en geel sla

    4

    20 minuten