28 maart 2005
6 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 grote aardappels
  • 6 eieren
  • peper
  • zout
  • 6 el mayonaise
  • 4 el tomatenketchup

Variatietips

  1. Lekker bij stokbrood en gecombineerd met andere lekkere salades.
  2. Je kan als versiering ook eieren boven op de salade leggen, met eventueel augurkjes en zilveruitjes.
  3. Je kan alle ingrediënten ook in een blender doen, ben je nog sneller klaar.

Bereiding

Stap 1
Kook de eieren een aardappels en laat deze goed afkoelen. Prak de aardappels en snijdt de eieren in grove stukken en prak deze door de aardappels. Prak de mayonaise en de tomatenketchup door de aardappels en eieren en breng de salade met veel peper en wat zou op smaak.

Variatietips

  1. Lekker bij stokbrood en gecombineerd met andere lekkere salades.
  2. Je kan als versiering ook eieren boven op de salade leggen, met eventueel augurkjes en zilveruitjes.
  3. Je kan alle ingrediënten ook in een blender doen, ben je nog sneller klaar.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten