28 augustus 2005
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 12 grote garnalen
  • 1 middelgrote ui
  • 2 el plantaardige olie
  • 65 ml kant en klare satésaus

Variatietips

  1. Je mag de satésaus natuurlijk ook zelf maken.

Bereiding

Stap 1
Garnalen pellen, staartje laten zitten, even insnijden en darmkanaal weg halen.

Stap 2
Ui pellen en in fijne reepjes snijden; in een wok olie verhitten en ui roerbakken tot hij zacht begin te worden.

Stap 3
Garnalen toevoegen en roerbakken tot ze gaar zijn, satésaus toevoegen en goed roeren.

Stap 4
Direct serveren met gekookte rijst en Chinese groenten.

Variatietips

  1. Je mag de satésaus natuurlijk ook zelf maken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pittige knoflook garnalen

    4

    40 minuten

  • St jacobsschelp trio gratin

    4

    10 minuten

  • Witlofschotel met garnalen

    2

    20 minuten

  • Tonijn en gambas

    4

    25 minuten