20 november 2005
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • mosselen
  • wijn
  • kruidenboter

Variatietips

  1. Lekker met stokbrood.
  2. Maak wat meer kruidenboter voor op het brood.

Bereiding

Stap 1
Was de mosselen.

Stap 2
Doe de mosselen in een grote pan met de wijn en de knoflook en kook met de deksel op de pan de mosselen op hoog vuur in 3-5min gaar (gooi de dichte mosselen voor de zekerheid maar weg).

Stap 3
Verwijder de bovenste schelp van elke mossel.

Stap 4
Meng de ingrediënten voor de kruidenboter door elkaar.

Stap 5
 Vul de schelpen met de boter en zet ze onder de gril totdat ze gaan pruttelen en sissen.

Variatietips

  1. Lekker met stokbrood.
  2. Maak wat meer kruidenboter voor op het brood.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kreeft mornay

    2

    35 minuten

  • Mosselen in champignonsaus

    2

    50 minuten

  • Mosselen met knoflooksaus

    2

    40 minuten

  • Saté van gemarineerde zeeduivel

    1

    10 minuten