Ingrediënten

  • 2 witte casino boterhammen
  • smeerboter
  • mayonaise
  • tonijn uit blik op water
  • blaadjes ijsbergsla
  • tomaat
  • uitje (zoet)
  • een gladde bakplaat

Bereiding


Stap 1
Smeer de 2 boterhammen beide aan 1 kant met smeerboter (met de bolle kant van een lepel) en leg ze met de boterkant naar beneden op de gladde bakplaat.

Stap 2
Smeer beide boterhammen rijkelijk met mayonaise in met de bolle kant van een lepel. Leg op 1 boterham flink wat tonijn en daarop paar ringen ui, 2 schijfjes tomaat en paar blaadjes sla. Daarna nog wat tonijn er boven op.

Stap 3
Als laatste de andere boterham met de mayonaise kant richting de tonijn erop.

Stap 4
Wanneer beide kanten lekker goudbruin zijn met een spatel de boterham in 2 hoekjes verdelen en smullen maar.

Variatietips

  1. In Spanje serveren ze er frietjes bij maar dat vind ik persoonlijk niet zo lekker.
‹ Terug