16 september 2007
1 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 2 witte casino boterhammen
  • smeerboter
  • mayonaise
  • tonijn uit blik op water
  • blaadjes ijsbergsla
  • tomaat
  • uitje (zoet)
  • een gladde bakplaat

Variatietips

  1. In Spanje serveren ze er frietjes bij maar dat vind ik persoonlijk niet zo lekker.

Bereiding

Stap 1
Smeer de 2 boterhammen beide aan 1 kant met smeerboter (met de bolle kant van een lepel) en leg ze met de boterkant naar beneden op de gladde bakplaat.

Stap 2
Smeer beide boterhammen rijkelijk met mayonaise in met de bolle kant van een lepel. Leg op 1 boterham flink wat tonijn en daarop paar ringen ui, 2 schijfjes tomaat en paar blaadjes sla. Daarna nog wat tonijn er boven op.

Stap 3
Als laatste de andere boterham met de mayonaise kant richting de tonijn erop.

Stap 4
Wanneer beide kanten lekker goudbruin zijn met een spatel de boterham in 2 hoekjes verdelen en smullen maar.

Variatietips

  1. In Spanje serveren ze er frietjes bij maar dat vind ik persoonlijk niet zo lekker.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!