10 juli 2011
10 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 1 stuk mozzarella  (per stokbrood 200 gr)
  • 2 hele tomaten
  • basilicum (voor elk stokbroodje 1 blaadje)
  • 1 hele ovenstokbrood of gewoon stokbroodje van de bakker

Bereiding

Stap 1
Voor dat je begint met het gerecht zet de oven op grill en zet hem op 20 minuten (5 minuten bereidingstijd). Snij de stokbrood in ongeveer gelijken plakjes. Snij dan ook de tomaat en plakjes tomaat en leg 1 plakje per stokbroodje erop. Dan snij je de mozzarella in plakjes tot op elk stokbroodje 1 plakje mozzarella past. Als de tomaat en mozzarella op de stokbroodjes liggen doe er dan peper en zout op voor de smaak nog lekkerder te maken. Dan om af te maken 1 basilicum blaadje per broodje. Dan leg je de broodjes in de oven en dan ongeveer 15 minuutjes in de oven. De oven is 5 minuutjes voor verwarmt. Kijk zelf of de mozzarella lekker is gesmolten en haal ze er uit. Leg ze op een schaal of deel ze aan bijvoorbeeld je gasten. NB. het aantal personen ligt aan hoeveel plakjes brood er zijn.

Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!