• 25 juli 2010
  • 2 personen
  • 35 minuten

Ingrediënten

  • 4 stuks scholfilet
  • citroensap
  • zout
  • 2 el bloem
  • 1 bosje peterselie
  • 2 el kappetjes
  • 60 gr boter

Bereiding


Stap 1
Scholfilet onder koud water spoelen en daarna droog deppen. Een beetje zout over de scholfilets strooien en vervolgens besprenkelen met wat citroensap.

Stap 2
Haal vervolgens de scholfilets door de bloem en bak ze in ongeveer 5 minuutjes in een pan met boter goudbruin. Verdeel de scholfilets over 2 borden.

Stap 3
Hak ondertussen de peterselie en de kappertjes klein en strooi deze over de scholfilets en schenk er daarna nog wat boter uit de pan over.

Variatietips

  1. Serveer met een Turkse salade (zie recept op deze site) en zelfgemaakte frieten.
‹ Terug