10 maart 2010
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 600 gr kabeljauwfilet
  • mosterd dijon (paar eetlepels)
  • boter (pakje)
  • peper en zout
  • 3 tenen knoflook
  • 2 el honing
  • geraspte oude kaas

Bereiding

Stap 1
Dep de kabeljauwfilet droog en leg ze even op een schaal. Pers 2 teentjes knoflook en smeer deze over de filets. Smeer ook met een lepel de honing en mosterd over de filets.

Stap 2
Leg dit alles in een ovenschaal en dek het af met een folie en laat het een paar uurtjes rusten in de koelkast.

Stap 3
De boter in kleine klontjes verdelen over de vis en evt. naar smaak oude geraspte kaas er over heen sprenkelen. Daarna in een voorverwarmde oven (180gr) laten garen in ca 20 minuutjes.

Stap 4
Serveren met rijst en evt. gestoofde prei en een heerlijk glas witte wijn. Smakelijk.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten