11 juli 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 600 gr witvis of 4 blokken (diepvries)
  • kokosmelk
  • tomatenpuree
  • garam masala
  • kurkumapoeder
  • koriander

Variatietips

  1. Je kunt de vis ook marineren in een currypasta.
  2. Vervang de koriander door ringen bosui.
  3. Lekker met een glas droge witte wijn.
  4. Als je diepvries witvis gebruikt, laat het dan eerst ontdooien.

Bereiding

Stap 1
Snijd vier blokken witvis (diepvries supermarkt) elk in vier stukjes. je hebt nu zestien kleine vierkantjes. Scheur van een rol alluminiumfolie zestien flinke vierkantjes. Maak een sausje van een scheut kokosmelk, eetlepeltje tomatenpuree, garam masala, kurkumapoeder en de steeltjes van een bosje koriander. Marineer de stukjes witvis ongeveer tien minuten in het sausje. Leg nu op elk stukje folie een stuk vis. sprenkel er de blaadjes van de koriander overheen en vouw als een pakketje dicht. Leg een goed kwartier op de barbeque en serveer op een mooie schaal. Even laten afkoelen en zo aan je gasten geven. die kunnen het vispakketje van Iris openmaken en de vis opeten met een vorkje.

Variatietips

  1. Je kunt de vis ook marineren in een currypasta.
  2. Vervang de koriander door ringen bosui.
  3. Lekker met een glas droge witte wijn.
  4. Als je diepvries witvis gebruikt, laat het dan eerst ontdooien.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten