25 januari 2006
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 mooie kabeljauw files a 150 gram
  • 2 grote courgettes
  • zout en peper
  • 1 grote ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 vleestomaten
  • 100 gr fetakaas
  • 4 el olijfolie
  • 2 tl tijm
  • 1 dl witte wijn (of visbouillon)
  • 2 el bloem

Variatietips

  1. Lekker met macaroni.

Bereiding

Stap 1
Snij de courgettes in blokjes en laat ze 15 min in wat zout staan. Daarna afspoelen.

Stap 2
Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook, ontvel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes, hak de feta kaas klein.

Stap 3
Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak hierin de ui en courgettes 5 min. Voeg de knoflook en tomaat toe en bak nog 1 min.

Stap 4
Doe dan de kaas, 1 theelepel tijm, peper, zout en wijn (bouillon) toe en laat de groente in 12 min gaar worden.

Stap 5
Haal de vis door de bloem die je gekruid heb met tijm, peper en zout. Bak hem dan in wat olie bruin, ca 8 min.

Stap 6
Doe de groente in een schaal en leg de vis erbovenop.

Variatietips

  1. Lekker met macaroni.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Zalm tartaar

    4

    15 minuten

  • Knoflook aardappel

    2

    50 minuten

  • Chili con carne

    4

    30 minuten

  • Hollandse specialiteit

    10

    10 minuten