6 januari 2006
6 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 20 grote champignons
  • 3 tenen knoflook
  • halve ui
  • half bosje oregano
  • 300 gr rundergehakt
  • zout en peper
  • 1 zakje parmezaanse kaas

Bereiding

Stap 1
Ontvel de champignons en verwijder de steel, houd de steel apart van het afval.

Stap 2
Maak de vulling van fijngehakte oregano, ui champignonsteel en gehakt. Op smaak maken met peper en zout.

Stap 3
Vul de champignons en bedek de vulling met Parmezaanse kaas.

Stap 4
Gratineer ongeveer 20 min. in de oven.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Katenhaasjes van Eddy

    2

    25 minuten

  • Vis met worteltjessaus

    2

    25 minuten

  • Vlaamse stoverij

    4

    150 minuten

  • Boeuf straganoff

    2

    35 minuten