11 maart 2010
1 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 75 gr kabeljauwfilet
  • stukje witlof
  • tomaten tapenade
  • zongedroogde tomaatjes
  • olijfolie
  • 30 gr holllandse garnaaltjes

Variatietips

  1. Bestrooi ze ook eens met een klein beetje geraspte oude kaas of mozzarella.

Bereiding

Stap 1
Neem een blad van de witlof en dompel deze voor 20 seconden in kokend water. Leg dit op een stukje bakpapier.

Stap 2
Leg hierop het stukje kabeljauwfilet en besmeer deze ruim met een frisse tomaten tapenade.

Stap 3
Strooi hierover wat grof zeezout, en strooi hierover de garnaaltjes en leg de zongedroogde tomaatjes rondom de kabeljauw.

Stap 4
Besprenkel dit alles met een beetje olijfolie en zet het een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Variatietips

  1. Bestrooi ze ook eens met een klein beetje geraspte oude kaas of mozzarella.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Ratatouille

    4

    40 minuten

  • Vis met camambert

    4

    45 minuten

  • Tagliolini alla Toscana

    4

    45 minuten

  • Koude garnalensoep

    2

    25 minuten