21 mei 2006
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 800 gr schouderkarbonade zonder bot
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el paprikablokjes
  • 1 el korianderbolletjes
  • wat verse koriander
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 el azijn
  • 3 el olijfolie
  • zout en zwarte peper
  • 6 rijpe (vlees)tomaten

Variatietips

  1. Ook lekker met stokbrood.
  2. Doe er een tomatensalade bij.

Bereiding

Stap 1
Laat het vlees enkele uren marineren. Snijd het vlees in blokjes.

Stap 2
Plet de korianderbolletjes en de knoflook in een vijzel, voeg de paprika, olie, azijn peper en zout toe.

Stap 3
Meng goed door het vlees en zet weg op een koele plaats, zo nu en dan even omroeren.

Stap 4
Snijd de ui in plakjes en hak de tomaten grof.

Stap 5
Bak de uien en het vlees in een stoofpan.

Stap 6
Voeg de tomaten en laurier toe en laat ongeveer een uur zachtjes stoven.

Stap 7
Dien op met rijst of aardappelpuree en strooi er verse koriander over.

Variatietips

  1. Ook lekker met stokbrood.
  2. Doe er een tomatensalade bij.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Spruitenstamp

    2

    30 minuten

  • Boeuf bourguignon

    3

    180 minuten

  • Aardappelpuree met savooiekool

    4

    45 minuten

  • Rode kool stamppot

    4

    40 minuten