28 augustus 2005
4 personen
35 minuten

Ingrediënten

  • 1 kg snapper of andere witvis
  • 2 gedroogde chinese paddenstoelen geweekt
  • 1 kleine wortel
  • kwart paprika of rode peper
  • stuk gember van 3cm
  • 1 el olie
  • 1.5 el soja

Bereiding

Stap 1
Vis schoonmaken en droog deppen, en aan beide kanten een paar keer in snijden.

Stap 2
Paddenstoelen afgieten, water eruit knijpen en stelen verwijderen. alle groenten en gember in lucifertjes snijden.

Stap 3
Vis op schaal leggen en de groenten en gember erover strooien, olie en soja erbij doen.

Stap 4
Schaal op een rek in de stomer net boven kokend water zetten, goed af dekken en ca 12 min laten gaar worden.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Duveltjesvlees

    4

    45 minuten

  • Bami soep

    6

    60 minuten

  • Ham met sausje en tuinbonen

    2

    30 minuten

  • Zalm tartaar

    4

    15 minuten