23 december 2005
10 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gr blauwe kaas
  • slagroom
  • verse peper
  • 6 stengel bleekselderij
  • verse gepelde walnoten

Variatietips

  1. Gebruik roomkaas i.p.v. blauwe kaas.

Bereiding

Stap 1
Laat de blauwe kaas goed op kamertemperatuur komen.

Stap 2
Meng de kaas met een flinke scheut slagroom en flink wat verse peper.

Stap 3
Snijd de stengels bleekselderij nu elk in stukken van vier.

Stap 4
Vul de bleekselderij met het kaasmengsel.

Stap 5
Leg op een mooie schaal en strooi flink wat gehakte walnoten erover.

Variatietips

  1. Gebruik roomkaas i.p.v. blauwe kaas.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Salade voor bij de tapas

    4

    20 minuten

  • Vlammende gamba’s

    4

    10 minuten

  • Saté van gemarineerde zeeduivel

    1

    10 minuten

  • Kipvleugeltjes met verse gember

    6

    35 minuten