Ingrediënten
- 2 mini meloentjes
- aardbeien
- kersen
- kiwi's
- verse ananas
- pruimen
Variatietips
- Bespuit de borden met toefjes slagroom langs de rand en poedersuiker.
- Bestrooi met geraspte pure chocolade.
- Gebruik fruit naar wens.
Bereiding
Stap 1
Halveer de meloentjes en schep de pitjes eruit. Leg op vier borden elk een half meloentje.
Stap 2
Schil de ananas en snijd in blokjes.
Stap 3
Ontdoe de kersen van hun steeltje en ontpit als je dat wilt.
Stap 4
Snijd de kiwi's in dunne plakjes.
Stap 5
Snijd de pruimen in reepjes (julienne).
Stap 6
Snijd de aardbeien in halve plakjes.
Stap 7
Doe de ananas, de kersen, de kiwi's, de pruimen en de aardbeien in een kom en hussel goed door elkaar. Leg nu in de 'holte' van de meloentjes een flink bergje fruit. Serveer onmiddellijk. Eet smakelijk!
Variatietips
- Bespuit de borden met toefjes slagroom langs de rand en poedersuiker.
- Bestrooi met geraspte pure chocolade.
- Gebruik fruit naar wens.