23 juli 2006
4 personen
140 minuten

Ingrediënten

  • 4 grote uien
  • 1 kg riblappen
  • olie
  • knoflook
  • peper
  • zout
  • 3 tl tijm
  • 2 laurierblaadjes
  • 0.5 l rode wijn
  • griekse kruiden
  • half bosje peterselie
  • half bosje selderij
  • volgende dag:
  • 250 gr feta
  • 2 tl honing
  • 1 el citroensap
  • 0.5 l gezeefde tomaten

Variatietips

  1. Heerlijk met verse pasta.
  2. Met vers stokbrood met kruidenboter.

Bereiding

Stap 1
Dag 1: uien snijden, vlees in blokken snijden, peterselie en selderij hakken, dan alles in een ovenschaal doen en met de kruiden en wijn 4 uur laten pruttelen.

Stap 2
Volgende dag de rest van de ingrediënten toevoegen en dan nog 2 uur op 150gr in de oven.

Stap 3
Voor het opdienen de laurierblaadjes verwijderen.

Variatietips

  1. Heerlijk met verse pasta.
  2. Met vers stokbrood met kruidenboter.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Boerenkool met worst van ons mams

    4

    45 minuten

  • Preistampot met paddestoelen

    4

    40 minuten

  • Andijvie stamppot van Iris

    4

    20 minuten

  • Op de huid gebakken kabeljauwhaasjes met zuurkool stamppot

    4

    35 minuten