28 juni 2010
8 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 5 plakken bladerdeeg, ontdooien
  • 200 gr diepvries spinazie
  • 3 el honing
  • zwarte peper
  • 1 ei

Variatietips

  1. Voeg rozijntjes of krentjes toe aan het spinaziemengsel.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de diepvries spinazie in een pan en laat het langzaam ontdooien.

Stap 2
Doe alle spinazie in een vergiet en druk het vocht uit het spinaziemengsel. Voeg een beetje peper en de honing toe aan de spinazie.

Stap 3
Snijd elk plakje bladerdeeg door midden en leg op ieder stukje bladerdeeg een schep spinaziemengsel.

Stap 4
Vouw het plakje bladerdeeg dicht en druk met een vork de open gedeeltes goed dicht en bestrijk ieder pakketje met een laagje geklutst ei. Bak de pakketjes in 20 - 30 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Variatietips

  1. Voeg rozijntjes of krentjes toe aan het spinaziemengsel.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Antilliaanse pikabal

    10

    70 minuten

  • Traktatie bij ijskoude wijn of champagne

    8

    10 minuten

  • Loempia met gehakt en vermicelli

    4

    35 minuten

  • Bruine bonen

    2

    35 minuten