31 maart 2005
3 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 1 l water
  • 5 grote tomaten, in stukken gesneden
  • 2 bouillonblokjes
  • 1 bosje peterselie, in kleine stukjes
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 1 el allesbinder

Variatietips

  1. Lekker met geroosterd brood.

Bereiding

Stap 1
Kook het water in een pan met de bouillonblokjes erin en roer de stukken tomaat erdoor.

Stap 2
Kook de soep en half uur op zacht vuur. Maak de soep eventueel glad met de staafmixer. Roer een lepel allesbinder door de soep en laat nog eventjes koken.

Stap 3
Doe de soep in de kommen en strooi er op het laatst een beetje geraspte kaas en wat peterselie over.

Variatietips

  1. Lekker met geroosterd brood.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Bruine bonen

    2

    35 minuten

  • Feestelijke groentensoep!

    10

    80 minuten

  • Bloemkool met Dorsa Saus

    2

    25 minuten

  • Antipasta: geroosterde knoflook

    4

    60 minuten