5 augustus 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 schenkel
  • 2 bouillonblokjes
  • rauwe paprika
  • bosui
  • garam masala
  • verse koriander
  • blokjes gekookte aardappelen

Variatietips

  1. Maak er een roomsoep van door kokosmelk of slagroom door de soep te mengen.
  2. Kook de paprika een tijdje mee met de boullion.
  3. Meng tomatensap door de soep.

Bereiding

Stap 1
Leg een schenkel en twee bouillon blokjes in een liter water. Breng aan de kook en zet het vuur dan laag en laat een uurtje trekken.

Stap 2
Haal hierna de schenkel uit het water en roer de garam masala en de blokjes gekookte aardappelen door de soep.

Stap 3
Verdeel de rauwe paprika en de bosui over vier kommen en giet de Indiase soep in de kommen en garneer royaal met blaadjes verse koriander.

Variatietips

  1. Maak er een roomsoep van door kokosmelk of slagroom door de soep te mengen.
  2. Kook de paprika een tijdje mee met de boullion.
  3. Meng tomatensap door de soep.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!