23 november 2006
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr schelpjesmacaroni
  • 12 kleine tomaatjes
  • 3 grote tomaten
  • 1 groene paprika
  • 2 bleekselderij
  • 4 zwarte olijven
  • 1 el olie
  • 1 el wijnazijn
  • 1 el citroensap
  • 2 el geraspte parmezaanse kaas
  • 0.5 el knoflookpoeder
  • 0.5 el basilicum
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
Kook de schelpjesmacaroni.

Stap 2
Halveer de 12 kleine tomaatjes of snij de 3 grote tomaten in plakjes.

Stap 3
Snij de groene paprika in zeer dunne reepjes, snij de bleekselderij fijn en ontpit de zwarte olijven en snij ze in plakjes.

Stap 4
Meng alle ingrediënten. Zet de salade minstens 1 uur in de koelkast. Schep voor het serveren de salade nog even door elkaar.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Meems magere spaghetti

    4

    30 minuten

  • Pesto-lasagna

    4

    45 minuten

  • Salade met druiven en geitenkaas

    4

    20 minuten

  • Pasta met kaassaus

    4

    35 minuten