29 augustus 2006
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr penne
  • 1 aubergine, in reepjes
  • 1 courgette, in schijfjes
  • 1 doosje champignons, in grove stukken
  • 1 dikke plak schouderham, in blokjes
  • 2 tenen knoflook, uitgeperst
  • 2 el italiaanse kruiden
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • stuk blauwe kaas, in blokjes
  • bolletje mozzarella, in plakjes
  • olijfolie

Variatietips

  1. Serveren met Turks brood en kruidenboter.
  2. Serveren met een groene sla met bosui, komkommer, paprika en kruidendressing.

Bereiding

Stap 1
Bereid de Penne zoals op het pak beschreven staat.

Stap 2
Spoel goed af of meng met een scheut olijfolie zodat het niet meer plakt en zet weg.

Stap 3
Verhit wat olie in een diepe pan en bak daarin alle groenten, de kruiden, de ham en de knoflook gaar.

Stap 4
Voeg de tomatenpuree toe en laat even doorbakken.

Stap 5
Verdeel over een ovenschaal de Penne. Schep het groente mengsel eroverheen. Verdeel de blauwe kaas en de mozzarella over de schaal.

Stap 6
Twintig minuten in de oven en klaar!

Variatietips

  1. Serveren met Turks brood en kruidenboter.
  2. Serveren met een groene sla met bosui, komkommer, paprika en kruidendressing.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Koude maaltijdlasagna

    4

    10 minuten

  • Koude terrine van rauwe groentjes en pasta

    4

    20 minuten

  • Pastasalade met asperges artisjok en aardbeiensalsa

    2

    20 minuten

  • Gekleurde pasta met champignonsaus

    4

    50 minuten