Ingrediënten

  • 1 doosjes macaroni
  • 2 zakjes macaronimix
  • 2 lenteuitjes
  • 1 ui
  • 1 zal Italiaanse roerbakgroenten, fijngesneden
  • 3 tenen knoflook
  • 500 gr gehakt
  • 300.05 gr jonge geraspte kaas
  • 1 blikjes tomatenpuree
  • boter om schaal in te vetten
  • paar plakjes jonge kaas

Bereiding


Stap 1
Doe het de zakjes kruiden in een kom met het aangegeven water, zoals op het zakjes geschreven staat en laat even staan.

Stap 2
Rul de gehakt met de geperste teentjes knoflook, italiaanse roerbakgroenten en voeg de lenteuitjes toe en kook ondertussen de macaroni en giet af.

Stap 3
Voeg vervolgens het kruidenmengsel en de tomatenpuree erbij.

Stap 4
Meng de macaroni bij de saus en schep hierdoor de geraspte kaas. Doe alles in de ingevette kommen.

Stap 5
Dek de macaroni af met plakjes kaas en gratineer ± 15 minuutjes in de oven.

Variatietips

  1. Andere verse groenten er door heen.
‹ Terug