26 juni 2005
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr kaas in één stuk
  • 2 eieren
  • bloem
  • 100 gr hazelnoten
  • peper en zout
  • olie voor koekenpan

Bereiding

Stap 1
Snij de kaas in lange sticks of om het even welke vorm je verkiest.

Stap 2
Klop het ei los met de peper en zout.

Stap 3
Hak de noten grof (meng er indien je dat wil wat paneermeel door).

Stap 4
Wentel de kaaspunten achtereenvolgens door de bloem, ei en als laatste door gehakte noten.

Stap 5
Bak de kaasjes in een koekenpan met olie goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer warm.

Stap 6
Lekker met mosterdsausje en een slaatje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Borstplaat

    4

    20 minuten

  • Loempiaatjes

    8

    45 minuten

  • Kaaskroketten

    4

    35 minuten

  • Gevulde paaseieren met tonijn (Pasen)

    6

    30 minuten