30 maart 2005
2 personen
120 minuten

Ingrediënten

  • 2 kalkoenhaasjes a 150 gram
  • 2 plakken parmaham
  • 2 tl pesto
  • 2 takjes rozemarijn

Variatietips

  1. Te combineren met gebakken aardappelen.

Bereiding

Stap 1
Voordat je begint eerst de takjes rozemarijn een half uurtje in het water weken. Snij met een scherp mesje de kalkoenhaasjes in, zodat je ze kunt vullen met 1 theelepel pesto. Rol de haasjes nu in een plak parmaham en steek het vast met een takje rozemarijn. Kwast ze in met wat olijfolie en gril ze aan iedere zijde ongeveer 6 minuten.

Variatietips

  1. Te combineren met gebakken aardappelen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kip tandoori

    4

    60 minuten

  • Ayam ketjap (Indonesische stoofschotel van kip)

    2

    90 minuten

  • Afrikaanse kip met olijven

    2

    55 minuten

  • Kruidige aardappeltjes met kipsaté

    4

    30 minuten