6 december 2007
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 12 plakken gerookte zalm
  • gekookte garnalen
  • gekookte mosselen
  • 4 el goede mayonaise
  • 4 el ketchup
  • 1 el paprikapoeder
  • verse peper
  • zeezout
  • 12 sprietjes bieslook

Bereiding

Stap 1
Maak een sausje van de mayo, ketchup, paprikapoeder, peper en zout.

Stap 2
Hussel de garnalen en de mosselen door elkaar.

Stap 3
Leg van het garnalen/mossel mengsel op elke plak zalm een hoopje. Doe er een beetje saus op. Vouw de buitenkantjes van de zalm op naar boven. Bind vast met een sprietje bieslook.

Stap 4
Leg op elk bord drie kerstpakketjes. Druppel er nog wat saus overheen. Eet smakelijk.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Groentenbeignets

    4

    15 minuten

  • Croque-lasanga

    2

    50 minuten

  • Gehaktballetjes aan een bijzonder spiesje

    4

    30 minuten

  • Sambal goreng telor van tante Mary

    4

    25 minuten