8 juni 2005
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr mascarpone
  • 2 tot 4 eetlepels chocopasta (nutella)
  • rice-krispies (of andere ontbijtgranen)

Variatietips

  1. I.p.v. rice krispies kan je koekjes verkruimelen.

Bereiding

Stap 1
Meng de mascarpone met de chocopasta (als de mascarpone moeilijk om te roeren valt met de chocopasta kan je er een beetje room of melk onder mengen tot het smeuïger en makkelijker mengbaar wordt).

Stap 2
Meng de rice-krispies door de mousse.

Stap 3
Verdeel in kopjes, koelhouden tot het opdienen.

Stap 4
Eventueel bestrooien met kokospoeder, geraspte witte chocolade of bresiliennenootjes.

Variatietips

  1. I.p.v. rice krispies kan je koekjes verkruimelen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Peren-mousse met caramelsausje

    4

    20 minuten

  • Appel soufflé

    3

    60 minuten

  • Ananasgebak

    8

    70 minuten

  • Amerikaanse brownies

    6

    30 minuten