31 juli 2007
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 250 gr roze garnalen
  • 75 gr spinazie
  • 0.5 l visfond
  • 3 el vodka of jenever
  • 1 teen knoflook uitgeperst
  • enkele druppels tabasco
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak

Variatietips

  1. Serveer de koude soep in 2 diepe borden en verdeel de rest van de garnalen er over.

Bereiding

Stap 1
Bouillon klaar maken en af laten koelen. Pureer de de geschilde komkommer met 100 gram garnalen,de spinazie,de bouillon, de wodka tabasco en zour en peper naar smaak en de knoflook in de keukenmachine. Laat het in de koelkast goed koud worden.

Variatietips

  1. Serveer de koude soep in 2 diepe borden en verdeel de rest van de garnalen er over.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten