17 juni 2005
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • groenten: tomaat, wortel, komkommer, paprika
  • 12 vellen gekookte lasagne
  • tuinkruiden: peterselie, basilicum,...
  • zout en peper
  • mayonaise
  • notenolie en olijfolie
  • 4 dikke snede kaas en hesp
  • parmezaan schilfers

Variatietips

  1. Je kan zelf kiezen hoeveel lagen je maakt, naargelang je trek.
  2. Ook in de groenten kan je eindeloos variëren.

Bereiding

Stap 1
Snij alle groentjes in blokjes en vermeng die met de tuinkruiden, mayonaise en de notenolie en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 2
Neem 4 rechthoekige schoteltjes, leg daarin een lasagnevel, daarboven enkele blaadjes salade en het groenten mengsel.

Stap 3
 Terug een vel lasagne, dikke snede kaas (of een zachte kaas zoals boursin, rambol, brie, feta..), daarboven eventueel een snede hesp.

Stap 4
Terug een lasagnavel, blaadjes salade, groenten mengsel.

Stap 5
Bestrooi het geheel met wat Parmezaan schilfers.

Variatietips

  1. Je kan zelf kiezen hoeveel lagen je maakt, naargelang je trek.
  2. Ook in de groenten kan je eindeloos variëren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Bonen prut

    3

    30 minuten

  • Paprikafrietjes

    4

    20 minuten

  • Blanquette met varkens/kalfsvlees

    4

    50 minuten

  • Roti

    4

    60 minuten