2 juli 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 600 gr lamsvlees
  • 2 blikjes ananas op sap
  • olijfolie of barbecuesaus marinade

Benodigdheden

  • Barbecue
  • Satéprikkers

Variatietips

  1. Kip, rund en varkensvlees ook erg lekker!

Bereiding

Stap 1
Snijd het vlees in blokjes van ongeveer 1½ cm groot en laat de ananas uitlekken.

Stap 2
Prik de vlees en de ananas om en om op de satéprikkers.

Stap 3
Voordat ze op de BBQ gaan nog even insmeren met olie of de barbecuesaus marinade die te vinden is onder "sauzen" op deze site.

Stap 4
Vervolgens op de BBQ om en om roosteren zo een 20 minuten, beetje zout erop als ze gaar zijn en smullen maar!

Variatietips

  1. Kip, rund en varkensvlees ook erg lekker!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Antilliaanse pikabal

    10

    70 minuten

  • Kip met korstje van kerrie en yoghurt

    2

    45 minuten

  • Loempia met gehakt en vermicelli

    4

    35 minuten

  • Crab cakes

    5

    25 minuten