21 september 2008
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 2.5 grote uien
  • 2 runderboullionblokjes
  • 5 kruidnagels
  • 2 laurier blaadjes
  • bruine bonen
  • witte bonen
  • kidney bonen
  • 500 gr tomaten
  • 750 gr gehakt
  • chili poeder
  • 3 tenen knoflook
  • peper
  • 1.5 paprika's
  • oregano
  • paprika poeder

Bereiding

Stap 1
Doe een klein laagje water in een grote kookpan. Voeg aan het water de uien ( heel ) , de boullion blokjes , de kruidnagels en de laurierblaadjes toe. Snijd de tomaat in grote stukken en voeg deze ook toe. Voeg de alle bonen soorten toe. Ook ongeveer de helft van het vocht wat in de poten zit. Voeg de alle kruiden ( paprika poeder , chillipoeder , peper en oregano ) naar smaak toe. Pers de knoflook uit en voeg deze ook toe. Rul het gehakt bruin en voeg toe aan het geheel. Laat het geheel doorpruttelen op een laag vuur. Hoe langer hoe lekkerder !!!! Snijd de paprika's in grove stukken en voeg deze toe , ongeveer 20 minuten voor het serveren.

Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!