8 juni 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 bouillonblokje
  • 3 eieren
  • 500 gr speklappen
  • 1 grote ui
  • 2 tl kerrie
  • 1 teen knoflook
  • sambal naar smaak

Variatietips

  1. Kroepoek en eventueel nog wat extra sambal erbij.

Bereiding

Stap 1
Speklappen snijden zonder boter in de pan bakken.

Stap 2
Gesneden ui erbij als de spek bruin is, beetje sambal en kerrie erbij.

Stap 3
3 eieren één voor één erdoor roeren, bouillonblokje erin en op een zacht pitje zetten.

Stap 4
Ondertussen rijst koken.

Stap 5
Vervolgens mengsel spek en eieren met de rijst erdoor husselen en als laatste een beetje ketjap erbij.

Variatietips

  1. Kroepoek en eventueel nog wat extra sambal erbij.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Koude wrap met kip en omelet

    4

    15 minuten

  • Paprikafrietjes

    4

    20 minuten

  • Ovenschotel van kabeljauw

    4

    60 minuten

  • Kipfilet in tomatensaus

    4

    30 minuten