10 juli 2005
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 600 gr varkensgebraad
  • 8 sneden gekookte of droge ham
  • 8 dikke sneden kaas
  • boter
  • mosterd (indien je dit wenst)
  • zout en peper
  • 1 pakje diepvriesroomspinazie
  • gemalen kaas

Bereiding

Stap 1
Bak het varkensgebraad langs beide kanten bruin laat ongeveer 20 minuutjes afgedekt garen. Snij het gebraad in fijne schijfjes.

Stap 2
Besmeer eventueel ieder sneetje met wat mosterd indien je dit lekker lijkt.

Stap 3
Leg tussen ieder sneetje een snede kaas en hesp. Leg het geheel in een ovenschotel.

Stap 4
Ontdooi de diepvriesroomspinazie in een pannetje. Giet over de ovenschotel.

Stap 5
Bestrooi met gemalen kaas en zet in de oven zodat de kaas een mooi bruin korstje krijgt en de kaas tussen de sneden vlees de kans krijgt om wat te smelten.

Stap 6
Lekker met puree, kroketjes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Bonen prut

    3

    30 minuten

  • Goulash 3

    4

    120 minuten

  • Blanquette met varkens/kalfsvlees

    4

    50 minuten

  • Kip marsala

    4

    65 minuten