• 15 mei 2005
  • 4 personen
  • 50 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr dobbelsteenspek
  • 700 gr hamlappen
  • 3 prei
  • 3 uien
  • 1 selderij
  • 2 paprika
  • 400 gr peentjes
  • 3 tenen knoflook
  • 1 witte kool
  • 3 tl sambal naar smaak

Bereiding


Stap 1
Eerst de spek uitbakken tot het vet er helemaal uit is. Groenten snijden. De prei en de uien bij de spek voegen en meebakken. De gesneden hamlappen snel om en om mee bakken. Vervolgens de selderij, paprika, peentjes en knoflook erbij en dit alles goed gaar stoven. Als alles gaar is de wittekool en de sambal toevoegen en nog even mee gaar laten koken.

Variatietips

  1. Lekker met aardappelpuree, gekookte aardappels
‹ Terug