2 april 2006
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr gehakt
  • 450 gr (diepvries) sperziebonen
  • 1 pakje tomato frito
  • 1 grote ui
  • zout en peper
  • 1 pakje kaassaus van maggi
  • 1 bouillonblokje rund

Variatietips

  1. Lekker met gekookte rijst en salade.

Bereiding

Stap 1
Bak het gehakt rul met zout en peper.

Stap 2
Snijd de ui in kleine stukjes of in ringen. Voeg die toe aan het gehakt en bak even mee.

Stap 3
Doe dan de sperziebonen erbij (de verse even 5 minuutjes voorgekookt) en laat dit 10 minuten bakken.

Stap 4
Voeg 1 bouillonblokje toe en laat dit even mee sudderen.

Stap 5
Dan de tomato frito erbij en goed mengen. Laat het doorwarmen.

Stap 6
Vet een ovenschaal in met olie of boter.

Stap 7
Maak de kaassaus van maggi klaar volgens de verpakking.

Stap 8
Giet de tomatensaus in de ovenschaal en giet hierop de kaassaus. Zet de schaal dan in een voorverwarmde oven van 180 graden en laat het in een kwartiertje door en door warm worden.

Variatietips

  1. Lekker met gekookte rijst en salade.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Rundvlees met bier en stroganoffsaus

    4

    180 minuten

  • Bietjes

    2

    20 minuten

  • Rucolasla met garnalen en gerookte zalm

    2

    20 minuten

  • Pasta met aubergine en tomaat

    4

    20 minuten