22 augustus 2006
2 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr droge bonen (mag meer zijn)
  • 1 stuk hesp met been
  • 150 gr bloedworst
  • 2 chorizos
  • 100 gr morcón (soort spaanse worst)
  • knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 droge pepers
  • 1 guindilla-pepertje
  • 4 blaadjes laurier
  • 2 l water
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
De bonen een nachtje laten wellen in water.

Stap 2
In een pot de bonen met de beenhesp, water, zout en peper en laurier laten garen.

Stap 3
Intussen de overige ingrediënten in stukken snijden en midden de bereidingstijd bij de stoofpot voegen.

Stap 4
Verder laten garen en goed warm opdienen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gazpacho

    6

    20 minuten

  • Kippenbouten met witte bonen

    2

    75 minuten

  • Indiase kebab

    2

    180 minuten

  • Witlofbootje met kabeljauw en garnaaltjes en tapenade

    1

    10 minuten