18 juli 2008
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 4 stuks bruine boterhammen, zonder korst
  • 4 plakken kaas
  • 1 grote tomaat, in dunne plakken
  • 0.5 ui, in ringen
  • 2 tl italiaanse kruiden
  • 1 el boter

Variatietips

  1. Snijd de boterham in een leuke vorm.
  2. Vervang de tomaten door chorizo.

Bereiding

Stap 1
Vet de koekenpan in met boter. Leg de boterhammen tegen elkaar aan in de pan.

Stap 2
Leg de plakken kaas erop en verdeel de plakjes tomaat erover.

Stap 3
Leg er wat ringetjes ui op en een snufje van de kruiden erover. Deksel op de koekenpad doen . Zet de pan op half hoog vuur en laat ongeveer 15 minuutjes bakken.

Stap 4
Als het brood kraakt en de kaas zacht is, is de panpizza klaar!

Variatietips

  1. Snijd de boterham in een leuke vorm.
  2. Vervang de tomaten door chorizo.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!