Ingrediënten
- 4 stuks bruine boterhammen, zonder korst
- 4 plakken kaas
- 1 grote tomaat, in dunne plakken
- 0.5 ui, in ringen
- 2 tl italiaanse kruiden
- 1 el boter
Variatietips
- Snijd de boterham in een leuke vorm.
- Vervang de tomaten door chorizo.
Bereiding
Stap 1
Vet de koekenpan in met boter. Leg de boterhammen tegen elkaar aan in de pan.
Stap 2
Leg de plakken kaas erop en verdeel de plakjes tomaat erover.
Stap 3
Leg er wat ringetjes ui op en een snufje van de kruiden erover.
Deksel op de koekenpad doen . Zet de pan op half hoog vuur en laat ongeveer 15 minuutjes bakken.
Stap 4
Als het brood kraakt en de kaas zacht is, is de panpizza klaar!
Variatietips
- Snijd de boterham in een leuke vorm.
- Vervang de tomaten door chorizo.