• 18 juli 2008
  • 2 personen
  • 25 minuten

Ingrediënten

  • 4 stuks bruine boterhammen, zonder korst
  • 4 plakken kaas
  • 1 grote tomaat, in dunne plakken
  • 0.5 ui, in ringen
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • 1 el boter

Bereiding


Stap 1
Vet de koekenpan in met boter. Leg de boterhammen tegen elkaar aan in de pan.

Stap 2
Leg de plakken kaas erop en verdeel de plakjes tomaat erover.

Stap 3
Leg er wat ringetjes ui op en een snufje van de kruiden erover. Deksel op de koekenpad doen . Zet de pan op half hoog vuur en laat ongeveer 15 minuutjes bakken.

Stap 4
Als het brood kraakt en de kaas zacht is, is de panpizza klaar!

Variatietips

  1. Snijd de boterham in een leuke vorm.
  2. Vervang de tomaten door chorizo.
‹ Terug