10 oktober 2006
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 100 gr kipfilet (gegaard) per persoon
  • 100 gr (volkoren) pasta liefst penne
  • beetje olijfolie
  • 2 el witte wijn azijn
  • 200 gr kerstomaatjes
  • 20 gr verse basilicum
  • paar zwarte olijven
  • versgemalen zwarte peper

Variatietips

  1. Serveer het warm als hoofdgerecht met een verse sla.
  2. Als lunchgerecht is het ook koud lekker maar neem dan een kleinere portie.

Bereiding

Stap 1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking al dente.

Stap 2
Hak de basilicum, snij de tomaatjes door midden en hak de olijven in kleine stukjes. Snij de kip in reepjes.

Stap 3
Laat de pasta uitlekken en doe het in een schaal. Meng de olijfolie en wijnazijn door elkaar en schenk dit over de warme pasta. GOED MENGEN!!

Stap 4
Schep de kip, tomaatjes, basilicum en olijven door de pasta. Strooi er versgemalen zwarte peper overheen.

Variatietips

  1. Serveer het warm als hoofdgerecht met een verse sla.
  2. Als lunchgerecht is het ook koud lekker maar neem dan een kleinere portie.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten