17 juni 2005
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 1 pak lasagnavellen
  • 1 potje groene pesto
  • 1 potje rode pesto
  • 2 bekertjes crème fraîche
  • 1 courgette
  • 1 bakje champignons
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 4 tomaten
  • geraspte kaas

Variatietips

  1. Vervang de kip door gehakt.

Bereiding

Stap 1
Kook de lasagnavellen al dente en laat uitlekken.

Stap 2
Snijd de kipfilet in stukjes, en bak ze gaar. doe de crème fraiche en de groene pesto erbij. Haal het van het het vuur en laat het even marineren.

Stap 3
Ondertussen ui snijden, courgette in (halve) plakjes snijden en de champignons in partjes.

Stap 4
Fruit het uitje en doe de champignons, courgette erbij en bak het beetgaar. Dan de rode pesto en crème fraiche erbij, en als je het lekker vind een teentje knoflook erbij.

Stap 5
Eerst een laagje rode pesto (met courgette, champignons) in de schaal, laagje lasagnavellen, laagje kip pesto etc.

Stap 6
Bovenop plakjes tomaat leggen, geraspte kaas erover en ongeveer 30 min. in de oven.

Variatietips

  1. Vervang de kip door gehakt.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Orloffgebraad met spinazieroom

    4

    60 minuten

  • Bonen prut

    3

    30 minuten

  • Oosterse wok met runderreepjes en groenten

    3

    20 minuten

  • Goudse-kaas-eieren

    2

    35 minuten