31 maart 2005
6 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 1 blik knakworstjes
  • smalle reepjes kaas
  • plakjes spek
  • mosterd
  • knoflookpoeder
  • boter
  • cocktailprikkers

Bereiding

Stap 1
Worstjes in de lengtje snijden, niet helemaal door. de reepjes kaas er in met wat mosterd en knoflook erover. de worstjes ��n voor ��n zachtjes dicht drukken en het plakje spek er om heen rollen en met een prikkertje vast zetten. uitstekende stokjes afknippen of afbreken en daarna in een pan bakken met een beetje boter tot het spek er knapperig uit ziet en de kaas gaat smelten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Appelflappen met een gaatje (oud & nieuw)

    10

    180 minuten

  • Sate van Iris

    4

    60 minuten

  • Oliebollen

    10

    120 minuten

  • Poffertjes

    4

    40 minuten