17 maart 2006
1 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 pizzabodem
  • kant en klare pizzasaus
  • 2 sneetjes spek of baconreepjes
  • 1 ei
  • gemalen kaas
  • cocktailtomaatjes

Variatietips

  1. Beleg naar keuze met je favoriete vlees, groenten.

Bereiding

Stap 1
Bak de spekjes of bacon in een koekenpan en laat uitlekken op keukenpapier.

Stap 2
Bestrijk de pizzabodem met de pizzasaus. Beleg met de baconreepjes, gehalveerde cocktailtomaatjes en gemalen kaas.

Stap 3
Maak in het midden een kuiltje en breek het ei erin zodat de eierdooier heel blijft.

Stap 4
Bestrooi met nog wat kaas en zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden of tot het eitje gaar is en de pizzabodem gebakken.

Stap 5
Eventueel garneren met oregano.

Stap 6
Zelf pizzasaus maken:

Stap 7
Fruit een uitje en look. Doe er een blik tomatenblokjes bij en kruid met oregano, basilicum, eventueel lepeltje suiker.

Stap 8
Laat het geheel stoven tot het gaar is. Je kan er naar smaak groenten bijvoegen vb. paprikablokjes.

Variatietips

  1. Beleg naar keuze met je favoriete vlees, groenten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pizza van mijn Alex

    2

    30 minuten

  • Snelle pizza

    2

    30 minuten

  • Pizza bodem en brood

    2

    60 minuten

  • Pizzabodem van polentameel

    1

    60 minuten