13 oktober 2012
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 2 pizza bodems
  • klein potje pizza saus
  • 5 plakken salami
  • 5 plakken bacon
  • 8 champignons, in plakjes
  • 1 bolletje mozzarella

Variatietips

  1. Gebruik ook andere ingrediënten zoals tomaten, kipfilet, gourgettes etc.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden en besmeer de pizza bodems met de pasta saus.

Stap 2
Verdeel het bolletje mozzarella geplukt over de 2 pizza bodems en verdeel de salami, bacon en champignons over de bodems. Bak de pizza's in ongeveer 15 tot 20 minuten in de oven af.

Variatietips

  1. Gebruik ook andere ingrediënten zoals tomaten, kipfilet, gourgettes etc.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!