12 april 2006
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • pizzabodem
  • 4 el pesto
  • 8 plakken geitenkaas
  • 8 plakken ardennerham
  • 4 el pijnboompitjes
  • 4 el honing
  • 2 handen rucola sla

Variatietips

  1. Giet wat olijfolie over de pizza voordat je hem gaat bakken.
  2. Serveer met een salade van meloen, peterselie en blokjes rode ui.
  3. Serveer er knoflookbrood bij.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2
Besmeer de bodem van een pizza met de pesto. Leg de geitenkaas mooi op de pizza.

Stap 3
Drapeer de Ardennerham rondom de geitenkaas. Strooi de pijnboompitjes over de pizza.

Stap 4
Zet de pizza een kleine tien minuten in de oven. Haal de pizza eruit en giet de honing over de pizza heen.

Stap 5
Bak de pizza af in tien minuten en leg op een grote schaal.

Stap 6
Verdeel de rucola over de pizza. Serveren maar!

Variatietips

  1. Giet wat olijfolie over de pizza voordat je hem gaat bakken.
  2. Serveer met een salade van meloen, peterselie en blokjes rode ui.
  3. Serveer er knoflookbrood bij.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pizza a la Fab

    4

    120 minuten

  • Turkse pide pizza

    2

    30 minuten

  • Pizza met spiegelei

    1

    30 minuten

  • Pizza bodem en brood

    2

    60 minuten