Ingrediënten
- 1 stuk klein ronde turkse pide
- 1 stuk dunne prei, in halve ringetjes gesneden
- 1 tl italiaanse of provençaalse kruiden
- 1 blik tomatenblokjes van 400 gram
- 0.5 stuk courgette, in dunne plakjes (kaasschaaf)
- 100 gr champignons, in dunne plakjes
- 120 gr gerookte kipfilet, in reepjes
- 2 stuks tomaten, in dunne plakken
- 75 gr geraspte kaas
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 graden en snij het Turkse brood in de lengte door, zodat er 2 pizza bodems ontstaan.
Stap 2
Meng de Italiaanse of Provençaalse kruiden met de tomatenblokjes en de in ringetjes gesneden prei.
Stap 6
Verdeel vervolgens de plakjes tomaten en reepjes gerookte kipfilet over de bodems en bak de Turkse pide pizza in 10 minuten gaar en knapperig.