30 juni 2006
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr prei
  • 200 ml kippenbouillon
  • zout
  • peper
  • kerriepoeder
  • provencaalse kruiden

Variatietips

  1. Met gekookte aardappelen en kabeljouw serveren.

Bereiding

Stap 1
De prei goed wassen. De witte en licht groene delen van de prei in schuine ringen snijden, nogmaals goed wassen en uitlaten lekken.

Stap 2
De prei al om scheppend bakken in olie, ± 3 minuten op matig vuur.

Stap 3
Voeg 200 ml kippenbouillon toe en wat zout, kerrie en Provençaalse kruiden en smoor in 15 minuutjes met een gesloten deksel gaar. Binden met een beetje maizena.

Variatietips

  1. Met gekookte aardappelen en kabeljouw serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten