15 oktober 2006
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • bladerdeeg
  • 8 fishsticks
  • 3 eieren
  • 2 dl room
  • 100 gr gemalen kaas
  • enkele champignons
  • 1 tomaat
  • 1 prei
  • eventueel wat ui
  • boter of olijfolie
  • zout en peper
  • nootmuskaat

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2
Snij de groenten in schijfjes en stoof ze aan in wat olijfolie of boter. Kruid naar smaak.

Stap 3
Bekleed een ronde bakvorm met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Strooi de helft van de gemalen kaas op het deeg, daarboven de groentjes.

Stap 4
Klop de eieren en de room met wat zout, peper en muskaatnoot. Giet over de groenten en strooi er nog wat geraspte kaas over.

Stap 5
Schik de fishsticks (als de stralen van de zon) in de taartvorm en bak de quiche 40 a 50 min in de oven of tot de eieren gestold zijn en de fishsticks mooi gekleurd zijn.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Griekse kabeljauw

    4

    30 minuten

  • Witlof met banaan

    2

    40 minuten

  • Keftaballetjes in tomatensaus

    4

    70 minuten

  • Mousaka

    6

    60 minuten