31 maart 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • garnalen
  • zonnebloemolie
  • 1 grote ui
  • 4 tenen knoflook
  • zout
  • 4 tl sambal oelek
  • suiker
  • citroen
  • 2 djeroek poeroet
  • santen

Variatietips

  1. Is lekker met witte rijst.

Bereiding

Stap 1
Bak de ui glazig, doe de knoflook en andere ingrediënten er in en fruit dit tot het een beetje gaar is.

Stap 2
Doe de garnalen er in en bak dit tot het gaar is.

Stap 3
Klein beetje water er in (kopje) en op het laatst de santen.

Variatietips

  1. Is lekker met witte rijst.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Patat pedis

    4

    10 minuten

  • Sajor Lodeh van tante Mary

    8

    35 minuten

  • Sajoer Lodeh van gemengde groenten (?i)

    6

    45 minuten

  • Soto soep

    6

    60 minuten