Ingrediënten

  • 2 stuks kipfilet in stukjes gesneden
  • sambal
  • 200 gr sugarsnaps in stukjes gesneden
  • 2 bananen in stukjes gesneden
  • 4 el ketjap kakitiga (zoet)
  • 2 el honing
  • 2 handjes pistache nootjes

Bereiding


Stap 1
Bak de kipfilet in een paar minuten gaar in olie of boter met een eetlepel sambal of naar smaak.

Stap 2
Bak de sugarsnaps met de kipfilet mee en voeg vervolgens de ketjap en honing toe en roer goed door.

Stap 3
Voeg de banaan in toe en roer tot alles een mooie kleur heeft (is maar paar minuutjes voor nodig).

Stap 4
Haal de wok van het vuur en schep de gepelde pistache nootjes door het gerecht en serveer meteen.

Variatietips

  1. Serveer met rijst.
  2. Gebruik andere noten.
  3. Vervang de kipfilet door kippendijfilet.
‹ Terug