10 maart 2008
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 6 bakjes sour cream (zure room)
  • basterdsuiker
  • cocktail (vruchten)

Variatietips

  1. Je kan natuurlijk ook aardbeien of andere vruchten gebruiken. 

Bereiding

Stap 1
Doe de bakjes sour cream in een kom, schud eerst de bakjes ongeopend heen en weer dat maakt het leeg kiepen makkelijker.

Stap 2
Voeg vervolgens de basterdsuiker toe (begin met een klein beetje en proef of je het zoet genoeg vind, zo niet doe er dan telkens een klein beetje bij tot het naar je zin is).

Stap 3
Doe vervolgens de cocktail vruchten erbij en laat het even staan in de koelkast, door het even te laten staan kan de basterdsuiker smelten zodat je geen suikerkorrels proeft. EET SMAKELIJK

Variatietips

  1. Je kan natuurlijk ook aardbeien of andere vruchten gebruiken. 

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Banaanbeignets

    4

    35 minuten

  • Hang op met grapefruit

    4

    20 minuten

  • Aardbeienbavarois

    6

    45 minuten

  • Kokosdessertrijst voor de barbeque

    4

    35 minuten