31 maart 2005
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr raapstelen
  • 2 dl crème fraiche
  • 250 gr spaghetti
  • 300 gr gehakt
  • 3 el gebakken uitjes
  • 2 el italiaanse kruiden

Bereiding

Stap 1
Snij de onderste delen van de raapstelen, was alles en laat het 10 minuten koken.

Stap 2
Ondertussen de spaghetti koken en het gehakt in een pan bakken.

Stap 3
Gekookte raapstelen in een vergiet laten uitlekken en fijnsnijden.

Stap 4
Daarna in de pan bij het gehakt doen, 2 eetlepels uitjes erbij, de crème fraiche en de Italiaanse kruiden (i.p.v. Italiaanse ook andere kruiden te gebruiken).

Stap 5
Alles goed doorroeren en even laten sudderen.

Stap 6
Pasta afgieten en opdienen met saus over de pasta! Eet smakelijk!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Meems magere spaghetti

    4

    30 minuten

  • Bonen prut

    3

    30 minuten

  • Vlaamse stooflampjes

    2

    75 minuten

  • Boulie

    4

    120 minuten